Beste jeugdverantwoordelijken,

Met grote spijt dienen wij jullie te melden dat wij genoodzaakt zijn het toernooi van 8 mei te annuleren. Vanwege onduidelijkheid bij de aanvraag als evenement bij Mechelen, kan het toernooi helaas niet plaatsvinden.

Dit is uiteraard voor ons ook een grote teleurstelling. Echter hebben wij reeds beslist om dit jaar in oktober een nieuwe editie uit te geven en engageren ons ten volle om ervoor te zorgen dat het dan zeker wel kan doorgaan.

Indien er al toch clubs betalingen zouden hebben gedaan, zullen wij deze uiteraard terugstorten.

Voor ons was dit een grote teleurstelling, maar de teleurstelling zal nog groter zijn bij de spelers. Onze excuses aan alle spelers en clubs. En we hopen jullie allen te mogen ontvangen in oktober!

Met sportieve groeten,

Bestuur de Nekker BC