Sinds eind augustus staat de PBA competitiekalender voor het seizoen 2021-2022 definitief online.

Mag ik vragen om toch nog even de toegewezen locaties en starturen na te kijken en eventuele correcties te melden aan het competitie@badminton-pba.be mail adres.

Vermits we met een nieuwe ranking gestart zijn, kan je het nieuwe ploegopstellingsformulier hier op de website van Badminton Vlaanderen downloaden.

Als hulp bij het opstellen van de ploeg voor de provinciale competitie, kan je als kapitein ook de opstelling met de bèta versie van de badman.app maken en het ingevulde ploegopstellingsformulier afdrukken. Let wel dit is een bèta versie en zal gedurende het seizoen worden aangepast waar nodig. Controleer zeker het verkregen resultaat en bij twijfel raadpleeg je best de wedstrijdleiders van je club. Fouten en opmerkingen kan je steeds naar ons competitie@badminton-pba.be adres doorsturen.

Zoals reeds door enkele competitieverantwoordelijken gevraagd, bevestigen we hier nogmaals dat het ontmoetingsformulier niet aangepast is. De formulieren die we als PBA begin vorige seizoen naar elk secretariaat verstuurd hebben, gelden nog steeds. Spreek dus even je secretaris (van vorig jaar) aan, om te vragen waar ze ergens opgeborgen liggen 😉. De wedstrijdleider dient deze dus in te vullen tijdens de ontmoeting zoals vorige seizoenen op basis van het nieuwe ploegopstellingsformulier.

Voor clubs die alsnog extra formulieren nodig hebben, kan je deze bij Badminton Vlaanderen vragen door een mail te sturen naar Badminton Vlaanderen ( Dylan )

Als hulpmiddel bij het opstellen en controleren van de ploegen als wedstrijdleider kan je via deze link ook de basisopstellingen en basisindexen voor alle ploegen van de Antwerpse competitie terug vinden.

Alvast veel succes met het competitieseizoen!

 

Met sportieve groeten,

Sigurd Dieleman

Evelien De Bra

PBA Sportcommissie