Badmintonclub Zoersel nodigt jullie op zaterdag 26 november en zondag 27 november 2022 uit op haar benefietevenement: 24u lang badmintonplezier ten voordele van De Warmste Week! Het evenement vindt plaats in de sporthal Beuk & Noot te Zoersel van 12u tot 12u.

 

Je kan er 24u lang komen badmintonnen tegen een bescheiden bijdrage. Daarnaast is de cafetaria de klok rond open en worden voortdurend randactiviteiten en spannende uitdagingen georganiseerd en vallen er leuke prijzen te winnen. Vergeet je sportschoenen en rackets niet! Er worden een avondmaaltijd en ontbijt aangeboden, inschrijven hiervoor is verplicht!

 

Iedereen is welkom! Ook wie liever niet meespeelt, wordt aangemoedigd om te komen meegenieten van de sfeer door iets te komen drinken in de cafetaria (24u lang geopend) of zich in te schrijven voor één van de maaltijden.

 

Alle info en inschrijvingen via: bczoersel.be/event