Jeugdcircuit vzw BC De Klamp: Zaterdag 28 januari 2023

Voor de vijfde keer mochten wij de spits afbijten van de jeugdcircuits voor het jaartal 2023. De leeftijdscategorieën wijzigden waardoor de spelers terug tegen andere spelers konden spelen. De inschrijvingen waren gelijkaardig als vorig jaar. 135 jeugdleden hadden zich ingeschreven. De laatste dagen hebben er een kleine 5tal zich afgemeld. De dag zelf nog een 2 tal en 2 spelers die niet zijn komen opdagen. 

Om 9 uur begonnen de eerste wedstrijden. Met behulp van 7 tellers werden de wedstrijden in goede banen begeleidt. We hadden de eer om het nieuw puntentellingssysteem uit te testen. De meeste spelers waren hier al van op de hoogte. Uit de reacties blijkt dat er iets moet aangepast worden aan de 3e set. Veel spelers vonden dit te kort. De wedstrijden verliepen doorheen de dag  steeds op een goed tempo. Ondanks het vlot verloop van alle wedstrijden, hadden we pech met de verwarming. Deze werkte niet zoals het moest waardoor de spelers/ tellers/ supporters/ medewerkers in de kou zaten. Dankzij onze catering konden we ons wel verwarmen met een warme tas soep/hotdog/croque monsieur/thee en koffie. 

We willen graag iedereen bedanken die deze dag tot een goed einde hebben gebracht: de tellers,  de organisatoren, de catering. We bedanken ook de spelers die hebben deelgenomen aan ons jeugdcircuit. We zien jullie graag volgend jaar terug!