Inschrijvingen PBA jeugdcompetitie 2023-2024 geopend

Vanaf 17 april 2023 zijn de inschrijvingen voor onze PBA jeugdcompetitie 2023-2024 geopend, dus vergeet niet om tijdig in te schrijven! De jeugdcompetitie is een competitie op jeugdformaat, waarbij ploegen van minimaal 3 personen het in 8 à 12 teamontmoetingen per jaar tegen elkaar opnemen. Elke speler speelt per ontmoeting 1 enkelwedstrijd en 2 dubbelwedstrijden. Het ultieme doel is op het einde van het seizoen kampioen te spelen met je ploeg.

 

Heb je interesse om deel te nemen aan de jeugdcompetitie? Neem dan snel contact op met de jeugdverantwoordelijke en/of competitieverantwoordelijke van je club. Hij/zij heeft alle informatie over de jeugdcompetitie en kan ploegen inschrijven. Je kan trouwens ook ploegen vormen over de grenzen van clubs heen (zonder transfers), dus je mag je ook aansluiten bij een ploeg van een andere club! Het volledige reglement vind je terug op onze website www.badminton-pba.be (pagina Reglementen).

 

Bij vragen of problemen, aarzel niet om Matthias te contacteren via jeugdcompetitie@badminton-pba.be voor meer informatie!

Veel succes!

 

PS: de link naar de jeugdcompetitie 2023-2024 is https://www.badmintonvlaanderen.be/sport/tournament.aspx?id=39DED9C8-A053-4B98-AACC-1BD8BCF7FD04