Voor de 2de editie van ons Smash Jeugdtoernooi ontvingen we netjes voor de einddatum 80 inschrijvingen uit 13 verschillende clubs.  De voorbereiding en planning verliep vlot via Toernooi.nl en dankzij de steeds snelle antwoorden van Matthias.  Na de loting waren er 2 annuleringen  en ook tijdens het toernooi waren er slechts 2 spelers die niet zijn gekomen.  Alle geplande reeksen konden dan ook gespeeld worden.

Ook op het toernooi kwamen de enthousiaste jeugdspelers netjes op tijd opdagen en deed iedereen zijn uiterste best om de mooiste resultaten neer te zetten.  Er waren veel leuke en spannende matchen te bewonderen.  De matchen zijn allen gespeeld tussen 9u en 17u.

Bij de jongsten konden we rekenen op onze vrijwilligers om te tellen, waarvoor veel dank !

Ik denk dat alle spelers genoten hebben van het toernooi en wij dus ook !

Graag tot volgend jaar voor onze 3de editie.