Sporthal Bruultjeshoek te O.L.V.-Waver was op 14 oktober de “place-to-be” voor een nieuwe editie van het Georges Rogierstornooi !

We mochten een mooi deelnemersveld verwelkomen, met spelers uit alle Vlaamse provincies en Brussel! Hartelijke dank aan alle spelers, hun coaches én ouders om erbij te zijn!

Het was al enkele jaren geleden, maar we konden opnieuw een minibad-reeks laten doorgaan. 2 meisjes en 2 jongens gaven het beste van zichzelf. Echt leuk om hen bezig te zien! Hopelijk vonden zij het even leuk en hebben ze de smaak te pakken om ook in de toekomst verder deel te nemen aan deze tornooien!

We waren getuige van een pak knappe wedstrijden: veel inzet, energie en sportiviteit: zo zien we het graag!

Dikwijls zagen we de aangeduide reekshoofden ook op het podium aan het einde van de dag, al waren er ook enkele verrassingen. 

Zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de andere spelers, geven we toch graag een speciale vermelding voor deze Antwerpse spelers:

Daan Li: winnaar JE U15 én winnaar JD U15!

Rune Van De Velde: winnaar ME U15 én finalist MD U15

Lise Van De Velde: winnaar ME U13  én winnaar MD U13!

Jenthe Van Dyck: finalist MD U13

Siebe Van Dyck: winnaar JE U11

Bram Willems: winnaar minibad jongens

Anna Guldentops: finalist minibad meisjes

Van harte proficiat!

Alle resultaten kan je hier bekijken: Resultaten YBJMC George Rogiers 2023

Een welgemeende dank ook aan alle mensen die meegeholpen hebben aan de organisatie van dit tornooi en onze sponsors Badmintonpro en Fleesports!

We kijken al uit naar de volgende editie!