Jeugdcircuit vzw BC De Klamp: Zaterdag 27 januari 2024

 

Voor de zesde keer mochten wij de spits afbijten van de jeugdcircuits voor het jaartal 2024. De leeftijdscategorieën wijzigden waardoor de spelers terug tegen andere spelers konden spelen. De inschrijvingen waren een stuk minder dan vorig jaar. Een 100tal jeugdleden hadden zich ingeschreven. Een 30tal minder dan vorig jaar.

Om 9 uur begonnen de eerste wedstrijden. Met behulp van 7 tellers werden de wedstrijden in goede banen begeleidt. Dit jaar hebben we een nieuwe aanpassing aan het puntensysteem uitgetest. Deze keer moest je 2 winnende sets van 15 punten hebben. We hebben gemerkt dat in de 13JEA en de 18JEA meer tijd nodig hadden om hun poules te voltooien.  Omdat we elke uur een 2tal velden vrij hadden, konden de volgende wedstrijden wel al verder spelen.  Wegens omstandigheden konden we dit jaar geen cafetaria open houden. We hadden een kleine eet/drankstand voorzien aan de wedstrijdtafel. Bedankt aan de mensen die iets hebben gekocht.

We willen graag iedereen bedanken die deze dag tot een goed einde hebben gebracht: de tellers en de organisatoren. We bedanken ook de spelers die hebben deelgenomen aan ons jeugdcircuit. We zien jullie graag volgend jaar terug!