Verslag Waverse BC 5/2/2024

 

Ook dit jaar mochten we ons begin februari klaar maken voor het jaarlijkse jeugdtoernooi van Waverse BC, ondertussen voor de 16e keer. 86 Spelers schreven zich in en werden gecombineerd in 17 onderdelen enkel, dubbel en gemengd.

Door te werken met het nieuwe online inschrijfplatform konden we alles netjes in de Badminton Toernooi Planner App importeren en zo vlot indelen, loten en afdrukken.

Om 9u startten de eerste en jongste deelnemers. Door een sterk 13JEA en 15JEB deelnemersveld, liepen we even achter op de planning maar door de speelvolgorde bij de jongens dubbel wat aan te passen werd dit vlot opgelost.

Na een reeks spannende wedstrijden konden we om 17u de laatste finales afroepen, de laatste deelnemers voorzien van een medaille en rond 18u, moe maar voldaan, afsluiten.

We bedanken nog graag al onze medewerkers die zich de hele de dag hebben ingezet om alles (en iedereen) in (en naar) goede banen te leiden! Uiteraard ook een dankjewel en proficiat aan alle spelers. Hopelijk tot volgend jaar!