Verslag :    JC BD Opslag      14/10/2023

Het aantal inschrijvingen was lager dan de voorbije jaren. Heeft dat te maken met de 3 ontmoetingen die elkaar opvolgden?

Daarnaast waren er nog heel wat uitschrijvingen net voor of na de lottrekking. Hierdoor hebben we de planning 5 keren moeten aanpassen.

Bij de U9 was er maar 1 inschrijving, jammer genoeg konden we die geen plaats geven. Het eerste meisje was al bij de 13MB. Opnieuw was zij alleen. In samenspraak met haar club hebben we haar ingedeeld bij de 11JAB. Ze heeft mooie en leuke wedstrijdjes gespeeld.

De meeste spelers waren al goed op de hoogte dat er 2 winnende sets werd gespeeld tot 15 en de derde tot 11. Hoe ouder de spelers hoe meer driesetters. Dit heeft wel nergens ervoor gezorgd dat poules buiten de voorziene tijd gingen. Op 113 wedstrijden zijn er 20 driesetters gespeeld.

Tot en met de 13B hadden wij tellers voorzien en daarna begeleiders om de wedstrijden op te volgen en een vlot verloop te kunnen verzekeren. Alles verliep ook heel vlot en iedere groep was binnen de vooropgestelde 2 uren afgerond ook al waren er pittige wedstrijden bij.

Stipt om 19u was de laatste wedstrijd gespeeld en was de zaal opgeruimd.

Moe maar voldaan, hebben alle deelnemers kunnen genieten van leuke wedstrijden in een faire en ongedwongen sfeer.

Dank u aan alle spelers, begeleiders, ouders, tellers, … voor een sportieve topdag.