BC de Nekker heeft op 22 oktober zijn jaarlijks jeugdcircuit georganiseerd. Het aantal inschrijvingen laag helaas beduidend lager dan de vorige jaren. Hierdoor moesten er iets meer dan normaal poules gecombineerd worden. Desondanks verliep de lottrekking vlot en kon er voor quasi iedereen een goede poule opgezet worden.

Op de dag zelf waren er vrij weinig afgelastingen waardoor de organisatie zelf heeft vlot is verlopen. We misten enkel nog enkele tellers voor de U11 en U13, waardoor soms de puntentelling wat moeilijker liep. Dankzij de aanwezige trainers was dit echter snel opgelost.

In tegenstelling tot vorig jaar hadden we dit jaar gekozen om op de middag een rustigere planning te voorzien. Dit had als voordeel dat iedereen rustig kon gaan eten, inclusief de toernooileiding.

 

De laatste match werd op 16h30 gespeeld (een thriller in de finale van 15JEB) waardoor de zaal iets na 17H opgeruimd was.

Dank aan alle spelers, ouders, coaches, het bestuur en de vrijwilligers die als teller opgetreden hebben. Tot volgend jaar.