PBA Jeugdcircuit Rita Serveert 18/11/2023

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden we ook dit jaar weer ons jaarlijks jeugdtoernooi in de sporthal van Sint Rita in Kontich.

Sinds dit jaar hebben we een nieuwe jeugdverantwoordelijke en zal Neelke de fakkel na vele jaren doorgeven aan Ben. Samen zorgden ze dit jaar voor de verwerking van de inschrijvingen, de loting en het opstellen van de planning. Ben kon dit jaar helaas zelf niet aanwezig zijn op het toernooi zelf, maar dankzij een uitgebreide ploeg vrijwilligers en uiteraard de lange ervaring van Neelke verliep de dag zonder grote problemen. Uiteraard waren er de gebruikelijke last-minute inschrijvingen of afmeldingen wegens ziekte, maar dit werd vlot aangepast in het schema.

De catering onder leiding van Eveline mocht ook een succes genoemd worden, de hotdogs, croque-monsieurs en cake werden gesmaakt!

Naast 17 deelnemers van onze eigen club, mochten we nog 90 andere spelers van 15 andere clubs verwelkomen. Dit aantal lag ongeveer gelijk met vorig jaar.

Zoals andere jaren waren we wel genoodzaakt enkele categorieën samen te voegen om te zorgen dat iedereen hopelijk enkele leuke wedstrijden heeft kunnen spelen.

Op het einde van de dag werd de zaal opgeruimd en kon iedereen moe en voldaan naar huis met een welverdiende medaille voor de prijzenkast.

Uiteraard wensen we alle deelnemers, trainers, maar in het bijzonder alle helpende handen te bedanken en hopelijk tot volgend jaar!